Jeg holder løbende workshops og seminarer rundt omkring i landet. Følg med på denne side. Har du forslag til et kommende seminar eller workshop, så tøv ikke med at kontakte mig.

Byg din egen hjemmeside på dette 14 dages forløb, hvor du får 16 timers live-undervisning, samt sparring gennem hele forløbet.

WordPress-workshop

På denne workshop arbejder du med din egen hjemmeside under hele forløbet. Jeg guider jeg dig fra start så du er klar inden vi mødes på workshoppen. Efter workshoppen har du en flot og professionel hjemmeside, du SELV kan opdatere og vedligeholde.

Logo-workshop

Vil du gerne have et nyt logo? Sammen med Lene Schødt tilbyder jeg en hel dag, hvor du får gennemarbejdet dine idéer til et logo til dig og din virksomhed. Vi brainstormer og snakker bl.a. Farver, Forme, Mission-statement og Idé-generering. Vi er 2 instuktører til stede hele dagen for at guide og hjælpe dig – og til sidst rentegner vi dit logo, så det er klart til brug.

Formiddagsseminar

Du arbejder med Illustrator, InDesign og Photoshop. Du kender de fleste funktioner - især de du bruger hver dag. Men hvad nu hvis jeg viste dig nogle NYE tricks, der kunne gøre dit arbejde endnu sjovere? Kom med på mit formiddagsseminar, hvor jeg viser di mine bedste tips & tricks.