“Jeg har fået individuel undervisning hos Dorte Klemensen og har allerede bestilt ny undervisning hos hende. Det gode er bl.a., at man som kursist bringes frem mod læring og selvadministration af egen hjemmeside.”
“Vi vil blot sige tak for en god og udbytterig dag i går. Du er kompetent og har en god forståelse for kundernes ønsker og behov, så måske vi vender tilbage, når vi igen trænger til et indspark og lidt hjernegymnastik.”
“Dorte er en virkelig dygtig underviser og samtidig en rigtig sød person. Det er helt perfekt, at man kan sammensætte et individuelt kursusprogram, så man er sikker på at komme ind på alle de emner, der er relevante for én.”

Hvad siger kunderne?

 
“Jeg har fået individuel undervisning hos Dorte Klemensen og har allerede bestilt ny undervisning hos hende. Det kan anbefales, idet hun yder en tålmodig undervisning og vejledning der giver betydelige resultater. Det gode er bl.a., at man som kursist bringes frem mod læring og selvadministration af egen hjemmeside.”
Grethe Pedersen

Erfaren Neuropsykolog

“Dorte Klemensen ved hvad det drejer sig som, når det gælder grafiske designe og grafiske programmer. Jeg har modtaget personlig support fra Dorte, har deltaget på hendes seminar, som for mig var enormt lærerigt. Her gik jeg hjem med rigtig mange og gode “TIPS & TRICKS” i rygsækken. Dorte har en vindende personlighed og er super kompetent. Jeg kan varmt anbefale Dorte Klemensen og hendes undervisning.”
Betina Vestergaard

Freelance Indretningsarkitekt

“Udover, at Dorte er et fantastisk venligt og tålmodigt menneske, er hun også en dygtig formidler og underviser. Dorte har meget stor indsigt i og erfaring med de programmer, hun underviser i – og dertil deler hun gerne ud af sine gode idéer og mange erfaringer.”
Irene Brandt

“Dorte er en virkelig dygtig underviser og samtidig en rigtig sød person. Det er helt perfekt, at man kan sammensætte et individuelt kursusprogram, så man er sikker på at komme ind på alle de emner, der er relevante for én. Og Dorte kan sine programmer til fingerspidserne, så man får en masse ekstra guldkorn med i tillæg. Jeg vil helt sikkert bruge Dorte igen i fremtiden og anbefale hende til andre.”
Marie Ravn Jürgensen

Designer, minimadesign.dk

“Vi vil blot sige tak for en god og udbytterig dag i går. Du er kompetent og har en god forståelse for kundernes ønsker og behov, så måske vi vender tilbage, når vi igen trænger til et indspark og lidt hjernegymnastik.”
Skipper

Macsot International

“Dorte er en meget meget dygtig underviser – både på det faglige men også pædagogiske plan. Hun er utrolig engageret og ekstrem dygtig til at formidle sin store faglige viden. Derudover har hun stor tålmodighed og en dejlig smittende ro. Et meget sødt og imødekommende menneske. De absolut bedste anbefalinger kan jeg kun give.
Helle Bennetzen Skaarup

Designer