WORKSHOP:

Lav din egen hjemmeside

– og lær hvordan du selv vedligeholder den

Online Workshop:
Lav din egen hjemmeside

14 dages forløb med 4×4 timers LIVE undervisning, hvor DIN hjemmeside er i centrum

På workshoppen arbejder du kun med din egen hjemmeside, og bygger den op fra bunden i WordPress. Du bliver fortrolig med WordPress og temaet (layout-skabelonen), der hedder Divi. Der er plads til fordybelse og efter workshoppen har du en hjemmeside, der fungerer og som du selv kan opdatere og vedligeholde.

Sådan forløber workshoppen

Inden start

Lige så snart du har tilmeldt dig og betalt får du adgang til en lukket Facebookgruppe kun for workshoppens deltagere. Her bliver du guidet gennem følgende:

 • Køb af domæne (hjemmesidenavn og web-hotel). Måske har du allerede et webhotel og et domænenavn du vil bruge, så arbejder du bare på det
 • Installering af WordPress med 1-click installation
 • Installering af et tema (layouy-skabelon).  Temaet hedder Divi, og fordi du er med på Online WordPress Workshop får du 100% rabat på Divi. (værdi 249 dollars). Jeg installerer det for dig, så du er klar til første live-undervisning
 • Flotte gratis billeder på nettet
 • Hvordan tager du dine egne billeder?
 • Struktur på din hjemmeside
 • Hvordan du får en sikker side
 • Hvordan du tegner et overblik over layoutet på din hjemmeside
 • Inspiration til farvevalg

Jeg har også en liste over de ting, du gerne må have klar til workshoppen. Desuden kan du allerede her netværke med de andre deltagere, og der er også plads til en præsentation af alle deltagere, så I ikke er helt fremmede for hinanden når vi mødes.

Første Live-undervisning 

Kl. 9.00-13.00. Første dag med WordPress. Dagen bruges på generel intro. Her er hvad der er fokus på:

INTRO TIL WORDPRESS/DIVI
Du møder brugerfladen og lærer hvordan du bedst navigerer rundt på din hjemmeside når du redigerer i den. Du får en intro til Divi, så du trygt kan arbejde videre med din hjemmeside.

INTRO TIL SIDEBYGGER
Hvordan bygger du en side op. Temaet, Divi, som du får installeret på din hjemmeside, arbejder i moduler. Du bliver introduceret til Divis sidebygger og modulerne, hvor du nemt og overskuleligt kan arbejde med din hjemmeside.

OPRETTELSE AF SIDER
Hvad er sider, og hvordan opretter man dem? Du lærer også hvordan du bedst navngiver dine sider i forhold til søgemaskineoptimering.

MENUSTRUKTUR
Menuen bruger dine kunder til at navigere rundt på din side. Jeg viser dig hvordan du opretter en menu og redigerer i den. Jeg viser dig også hvordan du kan lave en drop-down-menu og en menu på en underside.

Under hele Workshop-forløbet kan du sparre med de andre workshopdeltagere i Facebook-gruppen, og her kan du også få support og svar på udfordringer du render ind i med din hjemmeside.

Anden Live-undervisning

Kl. 9.00-13.00. Dag 2 starter med en kort repetition af grundværktøjerne, du lærte på dag 1. Herefter fortsætter arbejdet med din hjemmeside. Her lærer du bl.a. om:

TEKST
Tekst er en utrolig vigtig faktor på din hjemmeside – både med hensyn til søgemaskineoptimering (SEO) – men i den grad også til hvordan dine kunder opfatter dig. Jeg har et par fif jeg deler med dig.

INDSÆTTELSE OG REDIGERING AF BILLEDER
Billeder er vigtige på din hjemmeside. I den lukkede facebook-gruppe, du er med i på denne Workshop, har jeg allerede vist dig masser af fif til hvor du henter billeder. Jeg viser dig også hvordan du kan redigere dine billeder, så din side indlæses hurtigst muligt. Jeg viser dig også hvordan du beskærer billeder og laver grafik og tekst over dine billeder.

GALLERI
Måske har du behov for et galleri – jeg viser dig hvordan.

SØGEMASKINEOPTIMERING (SEO)
Du får en intro til søgemaskineoptimering – både på billeder og tekst, så du kan lave det mest basale SEO selv. Du får også installeret et plugin, der hjælper dig med at holde øje med hvor mange, der besøger din hjemmeside.

BRUG AF BILLEDER
Slideshow, baggrundsbilleder, gallerier? Hvad skal man vælge. Slideshow giver liv på siden, og du kan putte masser af informationer i et slideshow. Baggrundsbilleder kan give en særlig stemning på siden.

GENBRUG LAYOUT-ELEMENTER
Du lærer hvordan du gemmer elementer i dit bibliotek, som du kan bruge overalt på hele din hjemmeside.

Under hele Workshop-forløbet kan du sparre med de andre workshopdeltagere i Facebook-gruppen, og her kan du også få support og svar på udfordringer du render ind i med din hjemmeside.

De dage, der ikke er Live-undervisning, er der tid til at du kan arbejde med din hjemmeside.

Har du spørgsmål, så spørg i gruppen

Tredje Live-undervisning

Kl. 9.00-13.00. Dag 3 starter med en kort repetition af værktøjerne, du lærte på dag 2. Herefter fortsætter arbejdet med din hjemmeside. Her lærer du bl.a. om:

FÅ DIN EGEN BLOG
En blog er vigtig for din hjemmeside – den skaber trafik, og den viser at du er up-to-date indenfor dit felt. Det kan også være her at dine kunder ser en mere personlig side af dig. Jeg fortæller dig om mine bedste tips til hvordan du får en god blog.

PLUGINS (EKSTRAMODULER)
WordPress er, som standard, en simpel platform. Ønsker du ekstra ting, som eks. Instagram-feed, statistikker, sikkerhed, cookie-info, booking eller måske en shop, så skal du have fat i et plugin. De fleste plugins er gratis, og jeg guider dig gennem junglen af plugins og viser dig mine favoritter. Og jeg viser dig også hvilke plugins der er et “must”.

WIDGETS
Widgets er områder på din hjemmeside, hvor du kan placere mere info – det kan være kontaktinfo i bunden af din side, eller en liste over de seneste blog-indlæg – eller instagram-feed – i en sidebar. Jeg viser dig hvordan du får det bedste ud af dine widgets.

Jeg gennemgår nye funktioner fra morgenstunden, og herefter arbejder du med din egen hjemmeside. Under hele forløbet kan du sparre med de andre workshopdeltagere i Facebook-gruppen, og her kan du også få support og svar på udfordringer du render ind i med din hjemmeside.

Fjerde Live-undervisning

Kl. 9.00-13.00. Den sidste formiddag følges der op på de tre første dage, og jeg viser dig et par  funktioner, som kan gøre din hjemmeside endnu mere lækker.

Denne dag aftaler vi et online-møde, hvor vi slutter workshoppen af og du kan vise din hjemmeside til de øvrige deltagere. Facebookgruppen består efter workshoppen, så du kan fortsætte med at sparre og netværke med de andre deltagere på din workshop.

Hvad siger tidligere deltagere på WordPress workshop

Jeg var på en super veltilrettelagt WordPress workshop hos Dorte, og efter blot to dage stod jeg med en fin og velfungerende hjemmeside, der kan præcis det, den skal. Dorte er rigtig god til at lære fra sig og komme med gode idéer og konstruktive løsningsforslag. Og det var lige det, jeg havde brug for!

Line Riiskjær Høi

Jeg har fået individuel undervisning hos Dorte Klemensen og har allerede bestilt ny undervisning hos hende. Det kan anbefales, idet hun yder en tålmodig undervisning og vejledning der giver betydelige resultater. Det gode er bl.a., at man som kursist bringes frem mod læring og selvadministration af egen hjemmeside.
Grethe Pedersen

Erfaren Neuropsykolog

Overblik over workshoppen

Har du spørgsmål til workshoppen??

…så tøv ikke med at skrive (dorte@grub.dk) eller ringe (23 26 09 25) til mig

Praktisk info

DATO OG STED:
Workshoppen holdes over 14 dage med 4 Live-undervisninger (i tidsrummet kl. 9.00-13.00). Ved tilmelding vælger du hvilken workshop du vil deltage i.

Der er - med vilje - indlagt undervisningsfri dage, så du har tid til at arbejde med din hjemmeside og det du har lært.

PRIS: kr. 4.000,- (ex. moms). Du får adgang til en lukket facebookgruppe, hvor kun du og de andre workshopdeltagere er i. Når du har tilmeldt dig her på siden, sender jeg en faktura til dig.

Betal det hele på en gang - eller i rater af 4. Sæt kryds ud for den betalingsløsning du vil benytte, når du bestiller Workshoppen

ANTAL DELTAGERE: Der er max 10 deltagere pr. online workshop.

Tilmelding til Workshop

Jeg vil deltage på følgende workshop

Hvordan vil du helst betale?

2 + 15 =

Din forberedelse er vigtig

Jo mere forberedt du er, jo mere får du ud af denne workshop. Det er en rigtig god idé at have tænkt over struktur på din hjemmeside: Hvad vil du have på din side, hvad skal der være af menupunkter? osv. Og kan du have tekster og billeder klar er det det mest optimale. Alt dette for du vejledning om i gruppen Det bliver SÅ godt 🙂

Kan jeg nå det hele?

Jeg har holdt mange WordPress-kurser og -workshops, og nej – du når ikke det hele på 4 formiddage, MEN du er godt på vej, og din hjemmeside er konstant under udvikling. Hvis du arbejder på din hjemmeside mellem undervisningsdagene, kan du godt nå i mål. Jo bedre forberedt du er, jo mere effektivt kan du arbejde. Din hjemmeside er vigtig for din business, og kan ikke skyndes igennem. Jeg glæder mig til at arbejde med dig på vejen til at få en hjemmeside, du selv kan opdatere og redigere!

Dette får du på workshoppen:

 • En professionel køreklar hjemmeside
 • Fuld kontrol over din egen hjemmeside, så du undgår dyre overraskelser
 • Support fra start til slut: Jeg hjælper dig helt i mål med din hjemmeside
 • Din hjemmeside er tilpasset mobiler og tablets
 • En lukket facebookgruppe til spørgsmål, netværk og deling af erfaring
 • Et premium Tema (skabelon) til din side (værdi $ 249)
 • Gode råd om tekster
 • Tips til hvor du finder gode gratis billeder
 • Tips til hvordan du tager dine egne billeder
 • Opret Slideshow
 • Søgemaskineoptimering (SEO)
 • Tips til galleri
 • Ubegrænset antal sider
 • Mulighed for din egen blog
 • Integration med Sociale Medier
 • og meget, meget mere

Mest stillede spørgsmål

Hvordan foregår en online workshop?

I facebookgruppen, der hører til workshoppen, sender jeg et link til online møde/webinar. Det er her vi snakker, og jeg viser det hele på min skærm. Herefter, når du arbejder med din hjemmeside, så foregår al kommunikation via facebookgruppen. Det jeg viser bliver optaget, så du i ro og mag, kan se funktionerne igennem en ekstra gang, hvis der er brug for det.

Hvordan får jeg en unik hjemmeside-adresse (URL)?

Dine billeder og tekster på din hjemmeside skal ligge på internettet, for at alle kan se din hjemmeside. Derfor skal du købe plads på et webhotel, som sørger for “lagerplads” til dig. Et webhotel koster  omkring kr. 20,- pr. måned. Inden workshoppen starter guider jeg dig i hvordan du bestiller en plads på et webhotel og hvordan du får et unik hjemmeside-adresse (URL). På denne måde er du klar med den “rå” hjemmeside inden workshoppen – og lige klar til at gå i gang den første dag.

Hvad er WordPress og koster det noget?
WordPress er det system jeg arbejder i, når jeg laver mine egen hjemmesider. WordPress er gratis og kræver blot internetadgang og en browser. Jeg hjælper dig med at få WordPress installeret på din hjemmeside, hvis du ikke allerede har det.
Hvad er et Tema?
WordPress arbejder i Temaer (skabeloner). Det er disse temaer, der bestemmer hvordan din side ser ud, om den tilpasser sig til mobiltelefoner, hvilke skrifter og farver du bruger og placeringen af tekster og billeder på din hjemmeside. Der findes tonsvis af temaer, og det er en jungle at finde det rigtige tema. Med i prisen på min workshop er et premium tema til dig, til at bruge på din hjemmeside. I dette tema kan du flytte rundt på elementer, og det er nemt at gå til. Jeg glæder mig til at give dig det.
Skal jeg have en blog eller en hjemmeside?
Er du i tvivl om du vil blogge eller ej? Vil du kun have en blog eller en hjemmeside uden en blog? Begge dele kan lade sig gøre. Du kan altid tilføje blogindlæg eller nyheder til din hjemmeside, og du kan også selv bestemme hvor på din hjemmeside du vil have din blog.
Dette er hvad du får
 • En flot og velfungerende hjemmeside, der også fungerer på mobiltelefoner
 • Support fra start til slut: Jeg hjælper dig helt i mål med din hjemmeside
 • En lukket facebookgruppe til spørgsmål, netværk og deling af erfaring
 • Et premium Tema (skabelon) til din side (værdi $ 249)
 • Introduktion til WordPress, så du er selvkørende
 • Alle mine gode råd om hjemmesider
 • Tips til hvor du finder gode gratis billeder
 • Tips til hvordan du tager dine egne billeder
 • og meget, meget mere