WORKSHOP:

Lav din egen hjemmeside

– og lær hvordan du selv vedligeholder den

Lav din egen hjemmeside

2 dages workshop hvor DIN hjemmeside er i centrum

Grundet Regeringens retningslinjer om afstand, holder jeg i øjeblikket ikke fysiske Workshops. Kom med online i stedet

Læs om Online WordPress Workshop

Er du iværksætter og bøvler du med din hjemmeside, eller vil du gerne have en ny hjemmeside og har svært ved at komme i gang? På denne workshop er der plads til fordybelse og efter workshoppen har du en hjemmeside, du selv kan opdatere.

Sådan forløber Workshoppen:

 

INDEN VI MØDES

Lige så snart du har tilmeldt dig og betalt får du adgang til en lukket Facebookgruppe kun for workshoppens deltagere. Her får du hjælp til følgende:

 • Køb af domæne (hjemmesidenavn og web-hotel) med mindre du allerede har et
 • Installering af WordPress, som du skal arbejde med
 • Installering af et tema (som er den skabelon du laver din hjemmeside i). Du får et GRATIS premium tema fordi du deltager i workshoppen (værdi 249 dollars)
 • Tips til hvor du finder flotte gratis billeder på nettet
 • Tips til hvordan du tager dine egne billeder
 • Jeg giver dig en opgave, hvor du lærer at strukturere din hjemmeside
 • En liste over hvad du skal have klar til workshoppen
 • Hvordan du får din side sikker (https)

Desuden kan du allerede her netværke med de andre deltagere, og der er også plads til en præsentation af alle deltagere, så I ikke er helt fremmede for hinanden når vi mødes.

 

DAG 1

Dagen er en blanding af undervisning og “Hands on”, hvor du arbejder med din egen hjemmeside. Her er hvad der er fokus på den første dag:

INTRO TIL WORDPRESS
Jeg gennemgår brugerfladen, viser dig, hvordan du bedst navigerer rundt på din hjemmeside når du redigerer i den, og giver dig en intro til WordPress, så du trygt kan arbejde videre med din hjemmeside.

LAYOUT AF DIN HJEMMESIDE
Hvordan skal din hjemmeside se ud? Skal du have et slideshow – eller et topbillede? Skal der være faktabokse, kolonner, billeder mm? Alt dette snakker vi sammen om, og jeg fortæller om brugervenlighed på en hjemmeside, så dine kunder kan finde rundt. Jeg viser dig hvordan du udarbejder skabeloner og elementer du kan genbruge på din hjemmeside. Det er også vigtigt at du finder de rette farver. Det snakker vi også kort om.

OPRETTELSE AF SIDER
Det er vigtigt at du får struktur på din hjemmeside hurtigst muligt – det gør det nemmere for dig at arbejde videre med den. Oprettelse af sider er vigtigt og du lærer hvordan du bedst navngiver dine sider i forhold til søgemaskineoptimering.

OPRETTELSE AF MENU
En menu skal der til – netop for at dine kunder kan navigere rundt på din side. Jeg viser dig hvordan du opretter en menu og redigerer i den. Jeg viser dig også hvordan du kan lave en drop-down-menu og en menu på en underside.

TEKST
Tekst er en utrolig vigtig faktor på din hjemmeside – både med hensyn til søgemaskineoptimering (SEO) – men i den grad også til hvordan dine kunder opfatter dig. Jeg har et par fif jeg deler med dig.

INDSÆTTELSE OG REDIGERING AF BILLEDER
Billeder er vigtige på din hjemmeside. I den lukkede facebook-gruppe, du er med i på denne Workshop, har jeg allerede vist dig masser af fif til hvor du henter billeder. Jeg viser dig også hvordan du kan redigere dine billeder, så din side indlæses hurtigst muligt. Jeg viser dig også hvordan du beskærer billeder og laver grafik og tekst over dine billeder.

Hele dagen arbejder du med din egen hjemmeside, og der er tid til at prøve alle tingene af.

 

DAG 2

Dag 2 starter med en kort repetition af grundværktøjerne, du lærte på dag 1. Herefter fortsætter arbejdet med din hjemmeside. Her lærer du bl.a. om :

SLIDESHOW
Rigtigt mange hjemmesider har et slideshow. Det giver liv på siden, og du kan putte gode informationer i et slideshow. Jeg viser dig hvordan du laver et flot slideshow på din hjemmeside.

FÅ DIN EGEN BLOG
En blog er vigtig for din hjemmeside – den skaber trafik, og den viser at du er up-to-date indenfor dit felt. Det kan også være her at dine kunder ser en mere personlig side af dig. Jeg fortæller dig om mine bedste tips til hvordan du får en god blog.

SØGEMASKINEOPTIMERING (SEO)
Vi går i dybden med søgemaskineoptimering – både på billeder og tekst. Du får også installeret et plugin, der hjælper dig med at holde øje med hvor mange, der besøger din hjemmeside.

PLUGINS (EKSTRAMODULER)
WordPress er, som standard, en simpel platform. Ønsker du ekstra ting, som eks. facebook-feed, statistikker, sikkerhed, cookie-info, booking eller måske en shop, så skal du have fat i et plugin. De fleste plugins er gratis, og jeg guider dig gennem junglen af plugins og viser dig mine favoritter. Og jeg viser dig også hvilke plugins der er et “must”.

WIDGETS
Widgets er områder på din hjemmeside, hvor du kan placere mere info – det kan være kontaktinfo i bunden af din side, eller en liste over de seneste blog-indlæg – eller instagram-feed – i en sidebar. Jeg viser dig hvordan du får det bedste ud af dine widgets.

Herudover er meget af dagen afsat til arbejdet med din hjemmeside. Jeg er der hele dagen til support og individuel vejledning.

EFTER WORKSHOPPEN

Facebookgruppen for dig og de andre deltagere består, og du kan søge sparring og gode råd i gruppen efter workshoppen.

Praktisk info

DATO OG STED:
18. og 19. februar 2020 i Skanderborg kl. 9.00-16.00

PRIS: kr. 3.987,- (ex. moms) Du får adgang til en lukket facebookgruppe, hvor kun du og de andre workshopdeltagere er i. Med i prisen er fuld forplejning begge dage. Når du har tilmeldt dig her på siden, sender jeg en faktura til dig.

Betal det hele på en gang – eller i rater af 4. Sæt kryds ud for den betalingsløsning du vil benytte, når du bestiller Workshoppen

ANTAL DELTAGERE: Der er max 3 deltagere pr. workshop.

Din forberedelse er vigtig

Jo mere forberedt du er, jo mere får du ud af denne workshop. Det er en rigtig god idé at have tænkt over struktur på din hjemmeside: Hvad vil du have på din side, hvad skal der være af menupunkter? osv. Og kan du have tekster og billeder klar er det det mest optimale. Alt dette for du vejledning om i gruppen Det bliver SÅ godt 🙂

Tilmelding til Workshop

Jeg vil deltage på følgende workshop

Hvordan vil du helst betale?

7 + 4 =

Har du spørgsmål til workshoppen??

…så tøv ikke med at skrive (dorte@grub.dk) eller ringe (23 26 09 25) til mig

Hvorfor 2 dage?

Jeg har holdt mange WordPress-kurser og -workshops, og min erfaring siger mig, at én dag er for lidt til at få WordPress ind under neglene. På to dage når du at opbygge mere på din side, og du får genopfrisket grundværktøjerne på dag 2. Din hjemmeside er vigtig for din business, og kan ikke skyndes igennem. Jeg glæder mig til at arbejde med dig i 2 dage!

Jeg var på en super veltilrettelagt WordPress workshop hos Dorte, og efter blot to dage stod jeg med en fin og velfungerende hjemmeside, der kan præcis det, den skal. Dorte er rigtig god til at lære fra sig og komme med gode idéer og konstruktive løsningsforslag. Og det var lige det, jeg havde brug for!

Line Riiskjær Høi

Jeg har fået individuel undervisning hos Dorte Klemensen og har allerede bestilt ny undervisning hos hende. Det kan anbefales, idet hun yder en tålmodig undervisning og vejledning der giver betydelige resultater. Det gode er bl.a., at man som kursist bringes frem mod læring og selvadministration af egen hjemmeside.
Grethe Pedersen

Erfaren Neuropsykolog

Dette får du på workshoppen:

 • En professionel køreklar hjemmeside
 • Fuld kontrol over din egen hjemmeside, så du undgår dyre overraskelser
 • Support fra start til slut: Jeg hjælper dig helt i mål med din hjemmeside
 • Din hjemmeside er tilpasset mobiler og tablets
 • En lukket facebookgruppe til spørgsmål, netværk og deling af erfaring
 • Et premium Tema (skabelon) til din side (værdi $ 249)
 • Gode råd om tekster
 • Tips til hvor du finder gode gratis billeder
 • Tips til hvordan du tager dine egne billeder
 • Opret Slideshow
 • Søgemaskineoptimering (SEO)
 • Tips til galleri
 • Ubegrænset antal sider
 • Mulighed for din egen blog
 • Integration med Sociale Medier
 • og meget, meget mere

Skynd dig at melde dig til – der er nemlig max 4 på hvert hold!

Mest stillede spørgsmål

Hvordan får jeg en unik hjemmeside-adresse (URL)?
Dine billeder og tekster på din hjemmeside skal ligge på internettet, for at alle kan se din hjemmeside. Derfor skal du købe plads på et webhotel, som sørger for “lagerplads” til dig. Et webhotel koster fra omkring kr. 10,- pr. måned. Inden workshoppen starter guider jeg dig i hvordan du bestiller en plads på et webhotel og hvordan du får et unik hjemmeside-adresse (URL). På denne måde er du klar med den “rå” hjemmeside inden workshoppen – og lige klar til at gå i gang den første dag.
Hvad er WordPress og koster det noget?
WordPress er det system jeg arbejder i, når jeg laver mine egen hjemmesider. WordPress er gratis og kræver blot internetadgang og en browser. Jeg hjælper dig med at få WordPress installeret på din hjemmeside, hvis du ikke allerede har det.
Hvad er et Tema?
WordPress arbejder i Temaer (skabeloner). Det er disse temaer, der bestemmer hvordan din side ser ud, om den tilpasser sig til mobiltelefoner, hvilke skrifter og farver du bruger og placeringen af tekster og billeder på din hjemmeside. Der findes tonsvis af temaer, og det er en jungle at finde det rigtige tema. Med i prisen på min workshop er et premium tema til dig, til at bruge på din hjemmeside. I dette tema kan du flytte rundt på elementer, og det er nemt at gå til. Jeg glæder mig til at give dig det.
Skal jeg have en blog eller en hjemmeside?
Er du i tvivl om du vil blogge eller ej? Vil du kun have en blog eller en hjemmeside uden en blog? Begge dele kan lade sig gøre. Du kan altid tilføje blogindlæg eller nyheder til din hjemmeside, og du kan også selv bestemme hvor på din hjemmeside du vil have din blog.
Dette er hvad du får
 • En flot og velfungerende hjemmeside, der også fungerer på mobiltelefoner
 • Support fra start til slut: Jeg hjælper dig helt i mål med din hjemmeside
 • En lukket facebookgruppe til spørgsmål, netværk og deling af erfaring
 • Et premium Tema (skabelon) til din side (værdi $ 249)
 • Introduktion til WordPress, så du er selvkørende
 • Alle mine gode råd om hjemmesider
 • Tips til hvor du finder gode gratis billeder
 • Tips til hvordan du tager dine egne billeder
 • og meget, meget mere
 • Skynd dig at melde dig til – der er kun plads til 4 på hver workshop

Mangler du et logo?

LOGO-WORKSHOP: Sammen med Lene Schødt holder jeg en Logo-workshop i Aarhus, hvor du arbejder med dit logo og dit firmas identitet en hel dag. Vi rentegner logoet for dig efter workshoppen. Læs mere om vores Logo-workshop