Hvad koster et kursus?

Pris for en hel kursusdag (eks. kl. 9.00-15.00) er følgende:
kr. 5.000,00 for en kursist pr. dag
Er I flere der vil med på kurset koster det kr. 1.450,00 pr. efterfølgende kursist/kollega

Pris for en halv kursusdag (eks. kl. 9.00-12.00) er følgende:
kr. 3.000,00 for en kursist pr. dag
Er I flere der vil med på kurset koster det kr. 950,00 pr. efterfølgende kursist/kollega

Prisen er ex. moms og kørsel (jeg tager statens takster for kørsel).

Inkl. i prisen er:
Kursusmateriale til alle kursister
Support (Du kan altid skrive, hvis der er noget du er i tvivl om)

Jeg har selvfølgelig min egen computer og projektor med.

Som udgangspunkt holdes kurset i din virksomhed, så du arbejder med din egen computer og dine egne projekter. Ønsker du at vi holder kurset udenfor huset? Så finder jeg et passende sted, og forplejning lægges oven i beløbet.

Har du mange kolleger – og kun lidt tid til en opfriskning – holder jeg også seminarer. Prisen afhænger af varighed, indhold og antal tilhørende. Kontakt mig for yderligere oplysninger.

 

Kursus på timebasis 1:1

Vil du lære noget helt specifikt? Så kan det være at en time eller to er rigeligt for dig til at komme videre med dit arbejde. Jeg tager ud til dig, og vi arbejder sammen med nøjagtigt det projekt du er i gang med, så du lærer mens du producerer.

Pris pr. time for 1:1-undervisning er kr. 1.195,-

Hvad vil du gerne lære?

InDesign

InDesign er et mangfoldigt program. Lige fra opsætning af breve, præsentationer, flyers, messestande mm. Mulighederne er mange. Jeg møder dig på dit niveau og hjælper dig til at komme videre selv med de grafiske materialer til din arbejdsplads.

Photoshop

Arbejder du med SoMe eller gør du billeder klar til web eller tryk? Photoshop er en mastodont af program og ofte skal du kun bruge en brøkdel til netop det du sidder med. Lad os mødes og jeg kan guide dig med de gode fif i dette skønne program

Illustrator

Illustrator kan bruges til meget mere end "bare at lave logoer". Tegner du vejkort, oversigter, tøj, skønne ikoner og vil du tegne grafer eller grafik, så skal du overveje om ikke Illustrator kan blive et stærkt værktøj for dig.

WordPress

Vil du gerne have din egen hjemmeside? Så er det megavigtigt at du kan opdatere go vedligeholde den. Bestiller du et kursus hos mig, starter vi lige nøjagtigt der hvor du er, og jeg hjælper dig til at blive selvkørende.