Vi laver din hjemmeside sammen

Vil du have din egen hjemmeside, men har du ikke tid til at vente på min næste workshop? Så kan vi sætte os sammen og lave din hjemmeside i fællesskab. Jeg lærer dig hvordan du putter tekst og billeder og masser af lækkerier ind på din hjemmeside mens du bygger den op. Herefter kan du selv opdatere din hjemmeside – og det er skønt at være selvkørende.

Hvad koster det?
Nogle gange har du blot brug for at sidde sammen med mig et par timer – andre gange kan det tage et par dage – derfor vil det være superfint, hvis du kan skrive til mig med dine ønsker, så jeg kan vurdere opgavens omfang. Men prisen er selvfølgelig fleksibel. Aftaler vi eks. at det tager cirka 1 dag, og vi er færdige efter en halv – ja så betaler du selvfølgelig kun for en halv dag, og har du brug for en ekstra halv dag ud over det aftalte, ja så får du en pris for det også.

Skriv til mig hvis du vil lære mere…