InDesign: Helt fra bunden
– Lær de vigtigste funktioner

InDesign – helt fra bunden

To dage for dig, der gerne vil igang med InDesign

Dette InDesign kursus – helt fra bunden – er for dig, der arbejder med kommunikation, marketing eller lignende. Du vil gerne i gang med InDesign og skal løse opgaver som eks. visitkort, flyers annoncer mm.

 

InDesign – Helt fra bunden er et InDesignkursus for absolut begyndere. Vi starter, som navnet antyder – helt fra bunden med InDesign.

 

Sådan forløber kurset:

Fra kl. 8.30 er der morgenmad til dig og dine med-kursister og kl. 9.00 starter vi med en kort intro. Herefter kommer du gennem følgende:

BRUGERFLADEN I INDESIGN
Jeg gennemgår brugerfladen, paneler og viser dig hvordan du navigerer rundt i InDesign.

OPRET NYT DOKUMENT
Jeg viser dig hvordan du opretter et nyt dokument, og hvad du skal være opmærksom på.

DE VIGTIGSTE VÆRKTØJER
InDesign har mange værktøjer i værktøjskassen. Du får en intro til de værktøjer, der bruges mest i InDesign til netop annoncer og løsblade. Bla. Lærer du om værktøjer der kan flytte og rotere objekter, skrive tekst, lave billed-felter og zoome.

TEKSTFELTER
Tekst er noget af det vigtigste i InDesign, så derfor lærer du alt om tekstfelter; Hvordan de oprettes, kædes sammen, flyttes mm

TEKST I INDESIGN
Du kan skrive tekst direkte i InDesign, kopiere tekst ind i InDesign eller importere tekst fra Word. Jeg viser dig alle tre muligheder, så du er rustet til tekstudfordringer når du kommer tilbage til dit arbejde.

FIGURSATS
Figursats betyder at du kan få tekst til at gå rundt om et billede. Det er en rigtig god funktion at kende.

PARAGRAPH STYLES
Få styr på udseendet af dine tekster med Paragraph Styles (Afsnitsformater). Du lærer de vigtigste funktioner, så du nemt kan styre typografien i dine dokumenter.

INDSÆTTELSE AF BILLEDER
Ingen tryksag uden billeder. Jeg guider dig i hvordan du nemmest arbejder med billeder i dine dokumenter.

FARVER
InDesign har et supergodt farvebibliotek, og jeg giver dig en intro til dette, så du nemt kan oprette og holde styr på dine egne farver.

EKSPORTER TIL TRYKKLAR PDF
Ofte ender er InDesign-dokument ud u at skulle trykkes – enten i en avis/magasin eller som løsblad/flyer på et trykkeri. Jeg giver dig en guide til hvordan du sikrer dig at det endelige resultat er lige i skabet.

Kurset er en blanding af undervisning og “Hands on”, hvor du arbejder med givne opgaver, og der er tid til at prøve tingene af.

 

EFTER KURSET

Efter kurset er du i stand til at oprette dine egne annoncer/flyers i InDesign, og sende dem til tryk. Du har også adgang til 6 måneders email-support på emner, der er gennemgået på kurset.

Praktisk info

DATO OG STED:
30. – 31. maj 2018 i Skanderborg kl. 9.00-15.00

PRIS:
kr. 6.465,- (ex. moms)
Med i prisen er fuld forplejning hele kurset, kursusmateriale samt 6 måneders email-support. Når du har tilmeldt dig her på siden, sender jeg en faktura til dig.

ANTAL DELTAGERE:
Der er max 6 deltagere pr. kursus.

COMPUTER:
Du medbringer din egen computer, hvor du har InDesign installeret

Tilmelding til InDesign - Helt fra bunden

15 + 7 =

Har du spørgsmål til kurset?

…så tøv ikke med at skrive (dorte@grub.dk) eller ringe (23 26 09 25) til mig

Hvorfor to dage?

InDesign er et meget kompleks program, og bør tages i små bidder efterhånden som du udvikler dig som bruger af dette fantastiske program. Det er vigtigt at prøve tingene af selv uden stress. Derfor har jeg valgt at lave dette InDesign kursus på to dage. Det er nok til at nå de vigtige emner igennem, og du kan komme hjem og arbejde med dine egne sager med det samme.

Jeg glæder mig til at arbejde med dig disse dage!

“Vi vil blot sige tak for en god og udbytterig dag i går. Du er kompetent og har en god forståelse for kundernes ønsker og behov, så måske vi vender tilbage, når vi igen trænger til et indspark og lidt hjernegymnastik.”

Skipper

Mascot International

Mest stillede spørgsmål

Hvad er InDesign?

I InDesign samler du tekst, billeder og grafik – ofte til en tryksag. InDesign er en del af Adobe Creative Cloud og bliver brugt i rigtigt mange virksomheder, som det primære program til flotte opsætninger af breve, flyers, invitationer mm.

Kan jeg arbejde på min egen computer?

JA – faktisk skal du have din egen computer med på kurset. Jeg har ikke computere til alle kursister, og desuden kan du, under kurset, få indstillet din InDesign, så brugerfladen passer til dig og din arbejdsdag.

Vil du lære mere?

WordPress-workshop

På denne workshop arbejder du med din egen hjemmeside under hele forløbet. Jeg guider jeg dig fra start så du er klar inden vi mødes på workshoppen. Efter workshoppen har du en flot og professionel hjemmeside, du SELV kan opdatere og vedligeholde.

Logo-workshop

Vil du gerne have et nyt logo? Sammen med Lene Schødt tilbyder jeg en hel dag, hvor du får gennemarbejdet dine idéer til et logo til dig og din virksomhed. Vi brainstormer og snakker bl.a. Farver, Forme, Mission-statement og Idé-generering. Vi er 2 instuktører til stede hele dagen for at guide og hjælpe dig – og til sidst rentegner vi dit logo, så det er klart til brug.

Formiddagsseminar

Du arbejder med Illustrator, InDesign og Photoshop. Du kender de fleste funktioner - især de du bruger hver dag. Men hvad nu hvis jeg viste dig nogle NYE tricks, der kunne gøre dit arbejde endnu sjovere? Kom med på mit formiddagsseminar, hvor jeg viser di mine bedste tips & tricks.