Seminar

SEMINAR:

seminartekst-lsTips og tricks i InDesign, Illustrator og Photoshop

På dette formiddagsseminar viser vi dig nogle af de uundværlige tips og tricks, vi selv er begejstrede for og bruger til dagligt i Illustrator, Photoshop og InDesign. Vi arbejder selv i Adobe CC, men vil på seminaret ikke kun beskæftige os med nyheder, men også vise nogle arbejdsgange, du måske ikke lige kender og som du kan bruge i det daglige arbejde i programmerne. Der er ikke noget bedre, end at opdage en ny feature, genvej eller arbejdsgang, der kan lette hverdagen.

Vi ses onsdag d. 18. juni 2014 – kl. 9.00-12.00 i Aarhus (besked om sted får du pr. mail)

Pris pr. deltager kr. 750,- + moms.

Tilmeld dig her

Hvem er vi?

Dorte Klemensen
Jeg er uddannet grafisk designer fra Design Seminaret i Højer i 1996. Herefter var jeg 5 år på reklamebureau i Aarhus. Omkring år 2000 skiftede jeg branche og begyndte at undervise i mine yndlings-Adobe-programmer. I 2009 startede jeg Grafisk Undervisningsbureau, hvor jeg underviser i de grafiske programmer fra Adobe, samt WordPress og Mailchimp.

Lene Schødt
Jeg er uddannet produktdesigner fra Arkitektskolen i Århus i 2010 og har derudover en grafisk baggrund. Jeg laver både  grafisk- og produkt design, og elsker designprocessen, hvor kundens behov afklares og udvikles til et skræddersyet produkt. I 2008 startede jeg etellerandet.com, som jeg efter endt studie i 2010 har levet af. Jeg trives både med at udtænke det store koncept, som at arbejde helt ned i detaljen – gerne med et tvist eller et strejf af humor.