Photoshop: Helt fra bunden
– Lær de vigtigste funktioner

Photoshop – helt fra bunden

To dage for dig, der gerne vil igang med Photoshop

Skal du i gang med Photoshop kan du godt glæde dig til at lære et fantastisk program at kende. Photoshop rummer masser af muligheder, og på et Photoshop kursus lærer du at mestre værktøjerne, så du får flotte billeder og retoucheringer.

Photoshop – Helt fra bunden er et Photoshopkursus for absolut begyndere. Vi starter, som navnet antyder – helt fra bunden med dette fantastiske program.

 

Sådan forløber kurset:

Fra kl. 8.30 (hver dag) er der morgenmad til dig og dine med-kursister og kl. 9.00 starter vi – første dag med en kort intro. Herefter kommer du gennem følgende på de to dage:

Lag-panelet:
I lag-panelet har du overblik over dit arbejde i dit Photoshop-dokument. Det er et vigtigt værktøj, som jeg synes du skal lære som det første.

Beskæring og opløsning:
Det er vigtigt at kunne beskære og bestemme størrelsen af dit dokument i Photoshop – både til web og til tryk. Og også vurdere hvornår et billede er i god nok kvalitet til at blive trykt. Du lærer også hvordan du gemmer til internettet, så dine billeder står knivskarpt der også.

Retouchering:
Jeg viser værktøjer som “Healing brush Tool” og “Spot Healing Tool”, der gør retouchering til en leg.

Billedjustering:
Hvis du selv tager billeder, er det rart at kunne justere modlys, farver, lys/mørke m.m. Photoshop har masser af muligheder, og du vil blive guidet gennem de vigtigste.

Kurset er en blanding af undervisning og “Hands on”, hvor du arbejder med givne – eller egne – opgaver, og der er tid til at prøve tingene af.

 

EFTER KURSET

Efter kurset er du i stand til at redigere, retouchere og farvejustere dine egne billeder. Du har styr på lag-panelet og kan oprette grafik til sociale medier. Du har også adgang til 6 måneders email-support på emner, der er gennemgået på kurset.

Praktisk info

DATOER FOR KOMMENDE KURSER:
30.-31. august 2022 i Skanderborg
22. -23. september 2022 i Skanderborg

PRIS:
kr. 7.465,- (ex. moms)
Med i prisen er fuld forplejning hele kurset, kursusmateriale samt 6 måneders email-support. Når du har tilmeldt dig her på siden, sender jeg en faktura til dig.

ANTAL DELTAGERE:
Der er max 5 deltagere pr. kursus.

COMPUTER:
Du medbringer din egen computer, hvor du har InDesign installeret

Tilmelding til Photoshop - Helt fra bunden

Jeg ønsker at deltage på et af følgende kurser

4 + 9 =

Har du spørgsmål til kurset?

…så tøv ikke med at skrive (dorte@grub.dk) eller ringe (23 26 09 25) til mig

Hvorfor to dage?

Photoshop er et meget kompleks program, og bør tages i små bidder efterhånden som du udvikler dig som bruger af dette fantastiske program. Det er vigtigt at prøve tingene af selv uden stress. Derfor har jeg valgt at lave dette kursus på to dage. Det er nok til at nå de vigtige emner igennem, og du kan komme hjem og arbejde med dine egne sager med det samme.

Jeg glæder mig til at arbejde med dig disse dage!

“Vi vil blot sige tak for en god og udbytterig dag i går. Du er kompetent og har en god forståelse for kundernes ønsker og behov, så måske vi vender tilbage, når vi igen trænger til et indspark og lidt hjernegymnastik.”
Skipper

Mascot International

Mest stillede spørgsmål

Hvad er Photoshop?

Adobe Photoshop er et billedbehandlingsprogram til redigering af billeder. Du kan beskære, justere og sammensætte billeder i Photoshop. Stort set alle fotos, du tager selv, bør komme en tur gennem Photoshop inden brug, for at sikre kvalitet, størrelse og gode farver.

Photoshop er en del af Adobe Creative Cloud og bliver brugt i rigtigt mange virksomheder, som det primære program til billedbehandling.

Kan jeg arbejde på min egen computer?
JA – faktisk skal du have din egen computer med på kurset. Jeg har ikke computere til alle kursister, og desuden kan du, under kurset, få indstillet din InDesign, så brugerfladen passer til dig og din arbejdsdag.
Hvem underviser på kurset?

Jeg underviser på dette kursus. Jeg er Dorte Klemensen og ejer Grafisk Undervisningsbureau. Jeg har kendt – og arbejdet i – InDesign siden version 1.0. InDesign er et af mine absolut yndlingsprogrammer, og der går stort set ikke en dag, hvor jeg ikke arbejder i InDesign. Jeg sender mange ting til tryk og udarbejder alt lige fra visitkort, plakater, flyers, kataloger, rollups og bøger i InDesign. Jeg glæder mig til at lære dig mere…

Lær mere om Photoshop på min blog:

Brug Pattern Preview i arbejdet med mønstre i Photoshop

Brug Pattern Preview i arbejdet med mønstre i Photoshop

Når du arbejder med mønstre i Photoshop, så brug Pattern Preview, der ligger i View-menuen. Denne funktion giver dig et rigtigt godt overblik over hvordan det færdige mønstre kommer til at se ud, og du er fri for at bruge Filter > offset på hvert lag for at få...

Effekt med kanaler i Photoshop

Effekt med kanaler i Photoshop

Skab opmærksomhed og blikfang med denne fede effekt, hvor kanalerne i Photoshop rykkes lidt. Gør følgende: Åben et billede og få Channels-panelet frem Klik på den Channel du vil redigere, og giv den herefter en effekt. Jeg har her brugt: FILTER > DISTORT >...

Photoshop: Tapeter og mønstre

Photoshop: Tapeter og mønstre

Flotte mønstre i photoshop Hvis du har brug for at oprette et mønster eller tapet i Photoshop - enten til brug på din hjemmeside som baggrund, i en collage eller tryksag - så har Photoshop en god funktion, der kan hjælpe dig med at oprette flotte mønstre. I eksemplet...

Spørg bare...

Har du spørgsmål til et kursus? - Til noget du vil lære? - Til hvordan det foregår når du er på kursus hos mig? - Eller noget helt andet? Så tøv ikke med at skrive til mig. Send en mail på dorte@grub.dk