Få et kursus der passer dig!

Ønsker du et kursus i InDesign, Photoshop, Illustrator, WordPres eller Mailchimp?

Ofte er de kurser jeg holder et rigtigt godt mix af de ønsker du har og de ting jeg vurderer er vigtigt i forbindelse med dit arbejde. Jeg tager relevant kursusmateriale med. Der er altid plads til spørgsmål, og der er email-support op til et år efter kurset. Mine kurser er altid et blanding af teori og praktiske opgaver tilsat tips og tricks.

Der er mulighed for at vi løser de opgaver du sidder med til daglig – jeg har også masser af eksempler der hører til materialet med.

Jeg er selv uddannet indenfor reklamebranchen, og ved hvad der skal til for at løse opgaverne man sidder med til daglig. Jeg er certificeret i InDesign, Photoshop, Illustrator og Dreamweaver. Jeg er Adobe Certified Instructor, dvs. at jeg er godkendt af Adobe til at holde kurser i de programmer jeg er certificeret i.

Jeg har holdt rigtigt mange kurser – især i forbindelse med at jeg var ansat hos ecommit og herefter hos Caslon UddannelsesCenter. Ring eller skriv endelig hvis der er mere du vil vide. Mit telefonnummer er: 23 26 09 25 og min mail er: dorte@grub.dk

Læs mere på min hjemmeside:

Grafisk Undervisningsbureau