Jeg holder kurser i

WordPress

InDesign

Photoshop

Illustrator

Vil du lære mere?

Booker du et grafisk kursus hos mig, tager jeg udgangspunkt i netop de udfordringer du sidder med til daglig. Jeg underviser i InDesign, Illustrator, Photoshop og WordPress.

Arbejd med dine egne projekter

Jeg anbefaler, at du bruger dine egne billeder og opgaver under kurset, så du får prøvet de ting af du lærer. Når du vælger et kursus hos mig, udarbejder jeg en agenda (i samarbejde med dig) med forslag til hvad kurset indeholder.

Har du brug for 1-2 dage med intro til et nyt program eller en ny funktion, eller måske vil du bare gerne opdateres i de grafiske programmer du arbejder med til hverdag og lære lidt nye tricks. Jeg holder kurser helt ned på timebasis. Skriv til mig, hvis du vil vide mere

Jeg har afholdt grafiske kurser siden år 2000, og bruger selv programmerne til hverdag.

Du vil ikke fortryde et kursus hos mig. Jeg glæder mig til at lære dig mere…

Har du kun et par timer?

– eller er der bare en enkelt ting du gerne vil lære, så kan du sagtens få en halv dags kursus eller blot et par timers grafisk input. Du bestemmer. Skriv til mig for mere info.

Jeg har base i Skanderborg, men underviser i hele Danmark – også online.

Hvad vil du gerne lære?

InDesign

InDesign er et mangfoldigt program. Lige fra opsætning af breve, præsentationer, flyers, messestande mm. Mulighederne er mange. Jeg møder dig på dit niveau og hjælper dig til at komme videre selv med de grafiske materialer til din arbejdsplads.

Photoshop

Arbejder du med SoMe eller gør du billeder klar til web eller tryk? Photoshop er en mastodont af program og ofte skal du kun bruge en brøkdel til netop det du sidder med. Lad os mødes og jeg kan guide dig med de gode fif i dette skønne program

Illustrator

Illustrator kan bruges til meget mere end "bare at lave logoer". Tegner du vejkort, oversigter, tøj, skønne ikoner og vil du tegne grafer eller grafik, så skal du overveje om ikke Illustrator kan blive et stærkt værktøj for dig.

WordPress

Vil du gerne have din egen hjemmeside? Så er det megavigtigt at du kan opdatere go vedligeholde den. Bestiller du et kursus hos mig, starter vi lige nøjagtigt der hvor du er, og jeg hjælper dig til at blive selvkørende.

“Dorte er en virkelig dygtig underviser og samtidig en rigtig sød person. Det er helt perfekt, at man kan sammensætte et individuelt kursusprogram, så man er sikker på at komme ind på alle de emner, der er relevante for én. Og Dorte kan sine programmer til fingerspidserne, så man får en masse ekstra guldkorn med i tillæg. Jeg vil helt sikkert bruge Dorte igen i fremtiden og anbefale hende til andre.”

Marie Ravn Jürgensen

Designer, minimadesign.dk

Spørg bare...

Har du spørgsmål til et kursus? - Til noget du vil lære? - Til hvordan det foregår når du er på kursus hos mig? - Eller noget helt andet? Så tøv ikke med at skrive til mig. Send en mail på dorte@grub.dk